Alle aandelen van de Regge Wood Group B.V. en Regge Hout B.V., welke hout levert binnen de GWW sector en de tuinhout branche, zijn overgenomen door Hofhout B.V. (Rutger Vehof) van respectievelijk Vanroy B.V. ( Frans van Rooijen) en Wadinko.

De oprichting van Regge Hout in 2012 door algemeen directeur Frans van Rooijen en participatie door investeringsmaatschappij Wadinko heeft gezorgd voor een ruim aanbod van gecertificeerd hout. In 2015 is vanuit commercieel oogpunt Hofhout toegetreden als 3e aandeelhouder, zodat er extra focus zou komen op de business vanwege de uitstekende kennis en ervaring die zij meebrengt vanuit de GWW sector.

Inmiddels heeft Regge Hout haar bestaansrecht meer dan bewezen en kijkt vol vertrouwen naar een aantrekkende markt met volop ruimte voor ontwikkeling. Dan past het in de strategie van Wadinko uit te stappen en de onderneming weer terug te verkopen aan de ondernemer. Algemeen directeur Frans van Rooijen heeft aangegeven meer tijd te willen investeren in Xylotrade B.V., waarvan hij en Regge Wood Group aandeelhouders waren. De door Regge Wood Group gehouden aandelen Xylotrade zijn op hetzelfde moment gekocht door Van Rooijen.Daarmee is Hofhout sinds begin Oktober 2017 100% eigenaar van Regge Hout. Wij willen Wadinko bedanken voor de prettige samenwerking van de afgelopen jaren en Frans van Rooijen veel succes wensen met het verder ontwikkelen van Xylotrade.

Voor de klanten en partners verandert er verder niets en willen we de stijgende lijn met elkaar voortzetten de komende jaren. Voor verdere vragen kunt u mij te allen tijden persoonlijk benaderen.

Met vriendelijke groet,

Rutger Vehof – directeur Regge Hout / Hofhout