Houthandel Nederland met eigen machine houtbewerking

Ben je op zoek naar een geschikte Houthandel Nederland voor jouw project?

Regge Hout B.V. is een (hard)hout groothandel in Nederland met ruim 10.000 m3 hout dat direct uit voorraad leverbaar is. Tevens beschikken wij over mogelijkheden om het hout machinaal te bewerken en voor te bereiden voor jouw project, zo sluit het aan bij jouw behoefte. Benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn? Ons verkoopteam voorziet je graag van alle informatie die je nodig kunt hebben.

Kies voor Regge Hout B.V. | Houthandel Nederland

Houthandel Nederland met eigen machine houtbewerking

Houttoepassingen waarvoor houthandel Nederland levert

(Tropisch) hardhout is breed inzetbaar voor diverse houttoepassingen binnen de GWW (Grond-, weg en waterbouw). Tevens kunnen deze duurzame hardhout soorten voor diverse andere toepassingen ingezet worden.

Goed om te weten: voor Regge Hout is hoge duurzaamheid en uitsluitend de beste kwaliteit bijzonder belangrijk. Om aan onze hoge eisen te voldoen richten wij ons hoofdzakelijk op Tropische en Europese hardhoutsoorten. Door op de link te klikken kun je de houtsoorten zien die wij in ons assortiment aanbieden. Tevens kun je hier alle eigenschappen van de desbetreffende houtsoorten vinden.

Voor de consument

Ben je als consument op zoek naar een goede houthandel in Nederland? Speciaal hiervoor hebben wij de webshop Voordeel Hout in leven geblazen. Je kunt hier filteren op eigenschappen en afmetingen die jij nodig hebt. Zowel afhalen als levering is mogelijk.

Op welke toepassingen zijn wij gespecialiseerd?

Houthandel Nederland Regge Hout B.V. is gespecialiseerd in de volgende houttoepassingen:

bruggen;
damwanden;
beschoeiingen;
draglineschotten;
geluidswanden;
remmingswerken;
rioolwerken;
steigers;
vlechtmatten.

Houthandel Nederland die staat voor duurzaamheid en kwaliteit

Om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen levert houthandel Nederland Regge Hout B.V. uitsluitend hout uit betrouwbare bron. Uit ervaring hebben wij geleerd dat voor (tropisch) hardhout dat toegepast zal worden binnen openbare ruimtes vaak een keurmerk is gewenst. Deze keurmerken kunnen zijn: FSC® en PEFC™. Wil je meer informatie over onze keurmerken? Op de pagina onze keurmerken kun je er meer over lezen.

Houthandel Nederland met totaaloplossingen voor de Grond-, weg en waterbouw

Regge Hout uit Goor heeft als unieke eigenschap dat wij denken in totaaloplossingen voor ieder grond-, weg en waterbouw project. Daarom hebben wij na jarenlange ervaring ons assortiment kunnen afstemmen op jouw behoefte. Dankzij deze ervaring kunnen wij een kwalitatief eindproject aanbieden dat jaren meegaat.

Samen met onze klanten combineren we onze expertise met de wensen en eisen om zo tot een ideale oplossing te komen. Dankzij onze eigen zagerij kunnen wij al onze producten aanpassen naar de specifieke eisen van de klant. Bekijk de standaard kwaliteitseisen van Regge Hout.

Contactinformatie

Bent u een zakelijke afnemer en wilt u contact opnemen met een van onze verkopers of medewerkers? Wij zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en wij delen onze kennis om de juiste producten aan te bieden. U kunt ons bereiken op de volgende gegevens of het onderstaande formulier invullen.

Regge Hout B.V.
Breukersweg 9
7471 ST Goor

Telnr.: +31 547 286350
Fax: +31 547 286351

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie