Regge Hout bied hoogwaardige houten afmeerpalen aan. Deze worden gebruikt voor het afmeren van vaartuigen. Wij leveren afmetingen die het geschikt maken om de kleine maar ook de grotere vaartuigen aan te meren. Elke afmeerpaal is gemaakt van (tropisch) hardhout voor een lange levensduur, ook in contact met water. Wij bieden specifieke soorten (tropisch) hardhout afmeerpalen aan die van nature bestand zijn tegen schimmels en insecten. Dit zorgt ervoor dat paalworm of andere insecten hierdoor geen kans krijgen om het hout aan te tasten.

Houten afmeerpalen: de beste oplossing

Een mooie afmeerpaal siert de waterkant en creëert een vertrouwd en natuurlijk uiterlijk op het water. Dit maakt houten afmeerpalen de meest geschikte oplossing vergeleken met de stalen of betonnen alternatieven. Wanneer een boot onverhoopt in contact mocht komen met de afmeerpaal is er minder (lak) schade dan wanneer een vaartuig in contact komt met een stalen of betonnen paal.

bekijk alle materialen

Afmeerpalen met erkend keurmerk

Afmeerpalen van Regge Hout zijn breed toepasbaar door de lengtes tot 6 meter. De houten afmeerpalen kunnen op lengte worden afgekort om ze in elke situatie toepasbaar te maken. Alle houten afmeerpalen kunnen worden geleverd met een erkend keurmerk zoals FSC® en PEFC™. Afmeerpalen kunnen uit verschillende houtsoorten gemaakt worden zoals:

Tropisch hardhout

Azobé

Angelim Vermelho

Basralocus

Cloeziana

Okan

Tali

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie