Safegrip dekdelen met antislip voorziening

Regge Hout biedt voor haar dekdelen de optie antislip voorziening of safegrip aan. Dekdelen kunnen gevaarlijk glad worden door slijtage, algen of regen, wat de begaanbaarheid verslechterd en de risico’s op ongelukjes vergroot. Dankzij Regge Hout Safegrip® wordt de begaanbaarheid van dekdelen verbeterd en de veiligheid vergroot. Regge Hout Safegrip® wordt toegepast op zowel nieuwe dekdelen als in bestaande projecten.

Regge Hout SafeGrip®

Regge Hout SafeGrip® is een antislipvoorziening en bestaat uit een combinatie van een 2-componenten kunststof hechtlaag en een afgestrooide laag kwartszand. Omdat het zand tijdens de harding in de hechtlaag gestrooid wordt, ligt het er niet bovenop, maar is het in feite in de massa gezand. Daardoor kan er geen gladde hechtlaag ontstaan door bv slijtage. Regge Hout SafeGrip® is daardoor bij uitstek geschikt voor toepassing op: steigers, vlonders, galerijen, brugdekken, terrassen, toegangspaden voor minder validen en trappen.

Duurzame Safe grip

Om een nog betere hechting van het Regge Hout SafeGrip® in het hout te realiseren, voorzien wij de dekdelen van een zogenoemde ‘zwaluwstaart’. Door toepassing van de zwaluwstaart wordt het Regge Hout SafeGrip® als het ware opgesloten in het hout. De bewerking die tijdens het schaven wordt aangebracht, zorgt ervoor dat het Regge Hout SafeGrip® nog beter hecht. De garantie op het duurzame Regge Hout SafeGrip® bedraagt 2 jaar, tenzij het product is belast door gemotoriseerde voertuigen. Regge Hout SafeGrip® kan in verschillende kleuren geleverd worden. Er is standaard voor grijs gekozen, omdat grijs het voordeel heeft dat het bij droog weer bijna niet zichtbaar is en dat het bij regenweer helder afsteekt tegenover de donkere natte dekplanken.

De voordelen van Regge Hout SafeGrip®

Regge Hout SafeGrip® is een zeer geschikt alternatief ten opzichte van de traditionele dekdelen die zijn voorzien van een compleet dekkende slijtlaag:

 • Behoud van de kwaliteit van het hout. Door een slijtlaag kan verstikking van het hout ontstaan
 • Kleur en structuur van het hout blijft zichtbaar
 • Prijstechnisch aantrekkelijk
 • Safegrip blijft gehecht aan de dekdelen door een combinatie van een groef met een zwaluwstaart
 • Toepasbaar op alle houtsoorten
 • Leverbaar in verschillende kleuren
 • Garantie op safegrip dekdelen van twee jaar
 • Eventueel op lokatie aan te brengen. Kijk bij Safegrip on Site®.

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen of het kopen van Regge Hout SafeGrip®.
Bel ons of stuur een bericht per email of contactformulier.


  Naam*


  Bedrijfsnaam


  Telefoonnummer *


  E-mailadres *


  Aanvullende informatie