Baddingen, wrijfhout en andere houtproducten

Onze mogelijkheden binnen ons bedrijf zijn zeer groot. Door jarenlange kennis en ervaring hebben wij een professionele kijk op de markt en allerlei mogelijkheden. U kunt ons altijd benaderen met vragen over bepaalde producten. Onderstaand een voorbeeld van overige producten die wij leveren.

 • Baddingen
 • Afdeklatten
 • Constructiehout
 • Wrijfhout
 • Kespen
 • Enz.

Baddingen

Baddingen zijn balken, meestal van naaldhout, die veelal wordt toegepast in hulpconstructies of bekistingen. Een bekisting is een tijdelijk hulpconstructie waar beton in gegoten wordt. Deze constructie wordt na het uitharden van het beton verwijderd.

Afdeklatten

Afdeklatten worden gebruikt voor de afwerking en bescherming van hout. Zo kan het worden geplaatst aan de bovenzijde van een houten scherm om een fraai uiterlijk te creëren. Een afdeklat verzorgt ook een hogere kwaliteit. Afdeklatten kunnen worden gemaakt in alle houtsoorten.

Constructiehout

Jaarlijks wordt in Nederland een groot volume naaldhout in dragende constructies verwerkt. Bij Regge Hout is een breed aanbod van constructiehout voor allerlei constructies aanwezig. Zo bieden wij verschillende houtsoorten en afmetingen aan geschikt voor draagconstructies, skeletconstructies, dakconstructies, tuinconstructies, etc.

Wrijfhout

Wrijfhout wordt gebruikt om schade aan schepen te voorkomen. Door wrijfhout te plaatsen aan de kant van de kade is er niet direct contact met de kade en beperkt het hout de schade. Hierdoor wordt de zijkant van het schip beschermd evenals de kade. Wrijfhout wordt geleverd in de gewenste houtsoort.

Kespen

Een kesp is een korte balk van hout die het overgangsdeel vormt tussen heipaal en een andere constructie. Een kesp voorkomt dat een constructie direct op de heipalen steunt. Het kan ook dienen als verbinding met de andere heipalen om zo een solide constructie te verzorgen. Kespen worden geplaatst op de kop van de heipaal en bieden hierdoor ook meer bescherming (tegen splijten of andere schade)

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen of het kopen van baddingen, afdeklatten, constructiehout, wrijfhout, kespen en andere houtproducten.
Bel ons op +31 547 286 350 of bereik ons via het formulier aan de rechterkant.

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.  Naam*


  Bedrijfsnaam


  Telefoonnummer *


  E-mailadres *


  Aanvullende informatie