Hardhouten schotten voor grondkering

Regge Hout biedt houten schotten aan,geschikt voor ieder beschoeiingwerk. Een houten schot is gemaakt uit verwerkte planken die zijn opgeklampt. De hardhouten schotten vinden we terug in de grondkeer toepassingen.

Voordelen houten schotten

Onze houten schotten worden gemaakt van hardhout om een lange levensduur te garanderen. De verwachte levensduur van een hardhouten schot is zeer lang (20 – 25 jaar) en doet niet onder voor de alternatieve materialen. Beton en staal hebben een soortgelijke levensduur maar zijn veel zwaarder én duurder. Hout is zeer flexibel en makkelijk te vervoeren en instaleren. In geval van schade is het makkelijk om het hout te vervangen en hoeven er geen grote reparaties te worden uitgevoerd. Bij Regge Hout kunnen we de houten schotten ook bekleden met doek. Hierdoor wordt het grondkerende vermogen groter en de levensduur vergroot.

Al onze hardhouten schotten zijn afkomstig uit een betrouwbare bron. Wij maken gebruik van de kennis en richtlijnen van verschillende erkende keurmerken zoals FSC® en PEFC™ om een duurzame en verantwoorde afkomst te garanderen. Onze schotten zijn voornamelijk gemaakt van tropisch hardhout. Dit hout wordt geleverd met een keurmerk en is vanwege de uitstekende eigenschappen zeer duurzaam. Hierdoor leveren wij producten die jarenlang meegaan.

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen of het kopen van houten schotten. Bel ons op +31 547 286 350 of bereik ons via het formulier aan de rechterkant.

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie