Houten bruggen

Op zoek naar een goede en mooie verbinding over het water in de vorm van een houten brug? Dan bent u bij Regge Hout aan het juiste adres. Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van houten bruggen bouwen. Samen met uw ideeën en onze expertise denken wij met u mee over het realiseren van een mooie houten brug. Regge Hout levert alles om een houten brug te bouwen. Wanneer men hout plaatst in de buurt van water is kennis van de kwaliteit van de producten noodzakelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het combineren van hout bij water op een duurzame en kwalitatieve manier. Door gebruik te maken van de beste en meest duurzame houtsoorten garanderen wij een houten brug die tientallen jaren dienst doet.

Voordelen houten brug

De grootste voordelen van houten bruggen vergeleken met alternatieve bruggen is de grote bewerkbaarheid van het hout. Hout kan in vele soorten en maten worden bewerkt waardoor het in elk ontwerp toepasbaar is. Ook is hout een ecologisch product met grote voordelen op het gebied van milieu en natuur. Bij hout kan men met recht spreken van een CO2neutrale grondstof. Door de lange levensduur en hoge kwaliteit van ons hout voor bruggen is er weinig onderhoud nodig. Hierdoor bewijzen houten bruggen zich als de economisch meest voordelige oplossing. Tot slot is een houten brug de mooiste en meest natuurlijke oplossing om naar de overkant van het water te komen. Wij leveren u graag hout voor bruggen met een erkend keurmerk om zo te garanderen dat onze producten afkomstig zijn uit een betrouwbare en duurzame bron.

Houten brug met SafeGrip®

Een houten brug moet goed en veilig begaanbaar zijn in elk weertype. Hiervoor bieden wij de optie aan, de dekdelen te voorzien van groeven met SafeGrip®. Deze dekdelen zorgen voor een goede begaanbaarheid van de houten brug onder elke weersomstandigheid. Voor de kleur van de SafeGrip® is standaard voor grijs gekozen, omdat grijs het voordeel heeft dat het bij droog weer bijna niet zichtbaar is en dat het bij regenweer helder afsteekt tegenover de donkere natte dekdelen. Lees hier meer over dekdelen met SafeGrip®.

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen of het kopen van hout voor een houten brug. Bel ons op +31 547 286 350 of bereik ons via het formulier aan de rechterkant.

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie