Een houten damwandbeschoeiing is de meest natuurlijke oplossing voor taludbescherming. De combinatie van hout en water is een vertrouwd en natuurlijk gezicht. Bij het gebruik van het juiste hout en een goede constructie zijn houten beschoeiingen zeer duurzaam en doen niet onder voor alternatieve materialen zoals kunststof, staal of beton. Wij leveren totaaloplossingen voor het plaatsen van houten beschoeiingen.

Goede damwand beschoeiing: behoud van de Oevers

Een houten beschoeiing of damwand van hout is een goede oplossing om het verval of het inglijden van oevers tegen te gaan. Hiervoor bieden wij al het benodigde beschoeiingshout aan. Denk hierbij ook aan beschoeiingsplanken en -palen. Ook bieden wij dekplanken aan om een duurzame afwerking van de beschoeiing te maken. Alle onderdelen bestaan uit hout met een hoge duurzaamheidklasse om een lange levensduur te garanderen. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om de beschoeiing te combineren met doek om de kwaliteit van de grondkering te verzekeren. De damwandplanken zijn voorzien van een zoeker (schuine kant) om het plaatsen van de beschoeiing makkelijker te maken. Regge Hout is altijd op zoek naar de beste houtsoorten en gebruikt voor ons beschoeiingshout bij voorkeur hout met een duurzaamheidklasse I.

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen of het kopen van onze beschoeiingshout. Bel ons op +31 547 286 350 of bereik ons via het formulier aan de rechterkant.

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie