Houten geluidswanden en schermen

Voor het beperken van lawaai worden geluidswanden geplaatst. Omdat er in Nederland steeds meer wegen komen en steeds meer verkeer van de wegen gebruik maakt is het noodzakelijk om lawaai te reduceren door het plaatsen van geluidswanden of geluidschermen. Regge Hout biedt een oplossing aan in de vorm van een houten geluidswand.

Houten geluidswand, perfect alternatief

Een houten geluidswand biedt een perfect alternatief vergeleken met de andere materialen. Zo zijn houten geluidswanden zeer decoratief en stralen duurzaamheid uit. Door het gebruik van hout geeft u direct een groene uitstraling aan de omgeving of het project. Door de mooie afwerking en ontwerp mogelijkheden is een geluidswand toepasbaar in ieder landschap.

Regge Hout maakt voor ieder houten geluidsscherm gebruik van hoge kwaliteit houtsoorten. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd. Bij de keuze van de houtsoorten wordt er tevens gekeken naar het geluid absorberende vermogen van het hout. Zo combineren wij functionaliteit en uiterlijk in ons ontwerp van de houten geluidschermen.

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen of het kopen van onze geluidswanden en geluidschermen. Bel ons op +31 547 286 350 of bereik ons via het formulier aan de rechterkant.

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie