Remmingwerken en geleidewerk

Remmingwerken zijn bedoeld voor een sturende en geleidende werking wanneer een schip in contact dreigt te komen met een brug, kunstwerk, sluis of ander kwetsbaar bouwwerk. De constructie van een remming is zo geplaatst dat een schip geen schade kan veroorzaken of erger, de veiligheid in het geding kan brengen. Ook kan een remmingwerk gebruikt worden als afmeerconstructie bijvoorbeeld wanneer een schip voor de sluis wacht. Voor de constructie van een remmingwerk is hout de beste oplossing. Wanneer een schip in aanraking komt met hout is er minder (lak-) schade dan wanneer een schip in aanraking komt met bijvoorbeeld stalen remmingwerken. Hierdoor zijn houten remmingwerken een stuk gebruiksvriendelijker, ook wanneer er gebruik wordt gemaakt van een remmingwerk om aan te meren. Regge Hout heeft veel expertise m.b.t. hout in de waterbouw. We bieden alle benodigde houtproducten en totaaloplossingen aan voor het maken van een goed remmingwerk.

Kennis van houtsoorten voor Remmingwerken

Regge Hout is altijd op zoek naar de beste houtsoorten voor remmingwerken die een lange levensduur garanderen. Wij leveren hout met een hoge kwaliteit en goede eigenschappen op het gebied van duurzaamheid, levensduur en toepasbaarheid. Vanwege onze ervaring in de waterbouw kunnen we ook advies geven over houtsoorten i.c.m. water (zoet, zout of brak). Bij het kiezen van de juiste houtsoort is een natuurlijke weerstand van het hout tegen schimmels, insecten (zoals paalworm) of schaaldieren essentieel bij het maken van remmingwerken.

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen of het kopen van remmingwerken. Bel ons op +31 547 286 350 of bereik ons via het formulier aan de rechterkant.

Onze antiparkeerpalen zijn leverbaar in de volgende houtsoorten:

Azobé

Angelim Vermelho

Okan

Tali

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie