Een houten steiger is een bijzondere constructie. Ze vergroten de beschikbare ruimte op het water of kunnen hoogteverschillen op land oplossen. Vanwege de brede toepasbaarheid en het mooie uiterlijk worden steigers veel toegepast.

Het gebruik van goede kwaliteit hout én de juiste bewerking van het steigerhout garanderen een lange levensduur van de steiger. Regge Hout biedt een ruim assortiment duurzaam steigerhout aan. Onze producten voor houten steigers zijn gemaakt uit duurzame houtsoorten, die daarmee een lange levensduur garanderen. Wij leveren alle benodigdheden op het gebied van houten steigers. Wij hebben zowel dekdelen als palen in allerlei soorten, vormen en maten. Ook levert Regge Hout oplossingen voor het gebruik van steigers op het water. Wij bieden houtsoorten aan die zowel geschikt zijn voor zoet water, zout water en brak water. Ook kunnen wij steigerhout leveren met een erkend keurmerk zoals FSC® en PEFC™. Hierdoor garanderen wij een betrouwbare en duurzame afkomst van het hout.

Veilige steigers met SafeGrip®

Een steiger moet veilig begaanbaar zijn bij elk weertype. Hiervoor kunnen wij de steigerhouten dekdelen voorzien van groeven met SafeGrip®. Deze dekdelen zorgen daardoor voor een goede begaanbaarheid van de steiger onder alle weersomstandigheden. De kleur van SafeGrip® is standaard grijs. Omdat dat bij droge steigerhouten dekdelen bijna niet zichtbaar is en bij vochtige steigerhouten dekdelen, dit helder afsteekt tegen de donkere natte dekdelen. Lees hier meer over steigerhouten dekdelen met SafeGrip®.

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen of het kopen van steigerhout. Bel ons op +31 547 286 350 of bereik ons via het formulier aan de rechterkant.

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie