Vlechtmatten voor de lichte beschoeiing

Vlechtmatten worden gemaakt door hardhouten strips machinaal te vlechten en vast te nieten. Hierdoor ontstaan flexibele en lichte houten beschoeiingwanden met een breed toepassingsvlak. Het grootste voordeel van vlechtmatten is de prijs/kwaliteit verhouding. Vergeleken met beton en staal is een vlechtmat relatief goedkoop en makkelijk te installeren. Ook als er schade aan de beschoeiing hersteld moet worden is een vlechtmat zeer gemakkelijk te vervangen.

Duurzame vlechtmatten

Voor onze vlechtmatten gebruiken wij hout uit een betrouwbare bron. Wij maken gebruik van de kennis en richtlijnen van verschillende erkende keurmerken zoals FSC® en PEFC™ om een duurzame en verantwoorde afkomst te garanderen. Bij het produceren van onze vlechtmatten wordt gebruik gemaakt van duurzame hardhoutsoorten. Hierdoor kunnen wij een hele goede kwaliteit leveren met een lange levensduur. Ook bieden wij de optie aan om de vlechtmat te bekleden met zandwerend doek om de grondkerende eigenschappen te verbeteren. Vlechtmatten worden bevestigd aan hardhouten palen. Deze hardhouten palen zitten ook in ons assortiment.

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen of het kopen van vlechtmatten. Bel ons op +31 547 286 350 of bereik ons via het formulier aan de rechterkant.

Onze antiparkeerpalen zijn leverbaar in de volgende houtsoorten:

Azobé

Angelim Vermelho

Okan

Tali

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie