Met een houten vlonder wordt het bruikbare oppervlakte van de grond aanzienlijk vergroot. De vlonder kan geplaatst worden op slecht begaanbare grond waardoor optimaal gebruik kan worden gemaakt van uw beschikbare ruimte.  Een vlonder is ook een prachtige oplossing om een mooie zitomgeving te creëren in een tuin of terras. Ook kan een vlonder geplaatst worden op de grond zonder direct contact met water. Een houten vlonder schept aanzienlijk meer sfeer in de omgeving. Met de keuze van de houtsoort kan het uiterlijk van de vlonder aangepast worden aan iedere wens.

Regge Hout heeft een ruim assortiment hardhouten vlonderplanken, palen en vlonderhout in verschillende houtsoorten en in elke maat. Al onze hardhouten vlonderplanken zijn afkomstig uit een betrouwbare bron. Wij maken gebruik van de kennis en richtlijnen van verschillende erkende keurmerken zoals FSC® en PEFC™ om een duurzame en verantwoorde afkomst te garanderen. Ons vlonderhout is voornamelijk gemaakt van tropisch hardhout. Dit hout wordt geleverd met een keurmerk en is vanwege de uitstekende eigenschappen zeer duurzaam. Hierdoor leveren wij houten vlonders die jarenlang meegaan.

Veilige vlonderplanken met SafeGrip®

Een vlonder moet veilig begaanbaar zijn bij elk weertype. Hiervoor kunnen wij de hardhouten vlonderplanken voorzien van groeven met SafeGrip®. Deze vlonderplanken krijgen daardoor een goede begaanbaarheid van de vlonder onder alle weersomstandigheden. De kleur van SafeGrip® is normaal gesproken grijs, zodat deze bij droge hardhouten vlonderplanken bijna niet zichtbaar is en bij vochtige hardhouten vlonderplanken duidelijk zichtbaar is. Lees hier meer over SafeGrip®.

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen of het kopen van hardhouten vlonderplanken. Bel ons op +31 547 286 350 of bereik ons via het formulier aan de rechterkant.

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie