Ivo Karel - terug op het oude nest

Per 1 september 2013 is Ivo Karel het salesteam van Regge Hout komen versterken. Ivo Karel is 33 jaar, afgestudeerd aan HEAO Saxion Enschede en via diverse sales functies terechtgekomen in de houthandel. Hij heeft uitgebreide kennis en ervaring in de houtbranche, met name op commercieel- en vaktechnisch gebied. Deze ervaring heeft hij vooral opgedaan bij de voormalige Reef Hout Groep. Voor ons geen onbekende derhalve.

Als accountmanager heeft Ivo zichzelf als doel gesteld om de bestaande en nieuwe relaties voor Regge Hout en Trajectum Trade uit te bouwen en te verdiepen. In samenwerking met (potentiële) klanten goede oplossingen verwezenlijken waarbij win-win uitgangspunt is. “Dit is een veelzijdige functie omdat ik betrokken ben bij hele proces van inkoop tot verkoop”, aldus Ivo Karel. Hout is een natuurproduct, goed bewerkbaar, sterk en betrouwbaar. Kortom: Hout leeft. Regge Hout zit ook niet stil, de markt verandert continue en Regge Hout verandert mee. Dat maakt het leuk om voor Regge Hout te werken.

Regge Hout sluit aan bij mijn werkwijze; gestructureerd en eerlijk handelen, openheid van zaken naar leveranciers en relaties. Ik heb bij Trajectum Trade bijgedragen aan het implementeren van een nieuwe strategie. Echt een andere marktbenadering. En we zijn daarmee succesvol. Dit geeft aan dat je bij Regge Hout je eigen zienswijze en werkwijze kunt laten gelden. Daar krijg ik energie van. Ik heb in de afgelopen jaren de kans gekregen om verder te kijken in de houtmarkt. Maar daaruit is voor mij naar voren gekomen dat Regge Hout het beste bij mij past vanwege de vrijheid en vernieuwing. Niet blijven vasthouden aan vastgeroeste patronen...

-
Nieuwsbrief