Persbericht Safegrip on Site

Safegrip on Site® een snelle en duurzame antislip voorziening voor veilig begaanbare bruggen

Goor - 4 februari 2014

Regge Hout uit Goor (Overijssel) introduceert Safegrip on Site®. Bij Safegrip on Site® wordt bij onder andere bruggen en steigers in de reeds bestaande, gemonteerde dekdelen ter plaatse een professionele en duurzame antislip voorziening aangebracht. Binnen 6 uur na afronden van de werkzaamheden zijn de dekdelen weer normaal bruikbaar. Dankzij deze safegrip zijn de dekdelen bij met name nat weer goed en veilig begaanbaar. Safegrip on Site® is betaalbaar en milieuvriendelijk een alternatief voor nieuwe dekdelen met antislip voorziening.

Aanleiding voor het ontwikkelen van Safegrip on Site® is de behoefte uit de markt in combinatie met het streven van Regge Hout om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. In het verleden werden dekdelen zonder antislip voorziening - of met een versleten antislip voorziening - vervangen door nieuwe dekdelen. In enkele gevallen werd ook wel een niet-duurzame antislip voorziening aangebracht. Dit bracht hoge kosten met zich mee en langlopende vervangingstrajecten.

Safegrip on Site® is uniek vanwege het ter plaatse aanbrengen van een zwaluwstaartprofiel in de te behandelen dekdelen. Aansluitend wordt het profiel gevuld met gepatenteerde 2-componenten kunststof en ingestrooid met kwartszand. Dit zorgt voor een slijtvaste en duurzame antislip voorziening waarbij de dekdelen niet vervangen hoeven te worden noch gedemonteerd.

Over SafeGrip®

Regge Hout SafeGrip® is een visueel aantrekkelijke antislip voorziening waarmee grip op houten ondergronden wordt gewaarborgd. Door Regge Hout wordt SafeGrip® standaard uitgevoerd met een zwaluwstaartprofiel en gevuld met gepatenteerde 2-componenten kunststof i.c.m. ingestrooid kwartszand. Dit garandeert een slijtvaste structuur met een lange levensduur.

Over Regge Hout

Houtgroothandel Regge Hout is gespecialiseerd in gecertificeerd hout en houtproducten voor de grond-, weg- en waterbouw. Naast tropisch- én Europees hardhout levert Regge Hout ook naaldhout en is met een houtvoorraad van meer dan 10.000 m3 in Nederland één van de grootste houtgroothandels van het land. Einde persbericht

-
Nieuwsbrief