Roel Bournas stelt zich voor

Vlak voor deze zomer is Roel Bournas in dienst getreden bij Regge Hout als accountmanager Grond-, Weg- en Waterbouw. Wij willen deze 35 jarige samenwonende vader van twee kinderen uit Nijverdal graag aan u voorstellen. We laten Roel aan het woord.

Ik ben begonnen met werken bij Formido Bouwmarkt. Dat was een bijbaantje in de tijd dat ik de HAVO deed en aansluitend de HEAO. Mijn eerste echte baan was commercieel medewerker bij Vihamij BV, een groothandel gericht op de technische installatie branche. Van daaruit heb ik een stap gemaakt naar de functie van Accountmanager bij Itho BV. Later Accountmanager Groothandel bij Itho Daalderop BV. En in het jaar voorafgaand aan mijn indiensttreding bij Regge Hout ben ik werkzaam geweest als Accountmanager Nederland bij een technische groothandel in zonnepanelen en zonneboilers.

Ik heb vanwege mijn achtergrond en persoonlijke interesse een sterke affiniteit met techniek en de bouwwereld. Ik ben min of meer mijn gehele werkzame leven al actief in de bouwbranche. Daarnaast is klussen een grote hobby van me dus in dat kader kom ik regelmatig met hout in aanraking.

Het belangrijkste doel voor mijzelf is om plezier te hebben in mijn werk. Een belangrijke manier om dat te bereiken is door meer dan alleen een dozen schuiver te zijn voor onze klanten en dus om toegevoegde waarde te hebben voor zowel de klanten als de organisatie.

Regge Hout is een ambitieus bedrijf met ambitieuze doelgerichte medewerkers. Het informele en tegelijkertijd professionele karakter is iets dat mij zeer aanspreekt. Daarnaast ben ik van mening dat ik, zeker wanneer ik de markt wat beter leer kennen, positief kan bijdragen aan het doel en de ambities van Regge Hout en haar klanten.

Wij menen in Roel een waardevolle en sympathieke collega te hebben gevonden en wensen Roel heel veel plezier en succes bij Regge Hout!

-
Nieuwsbrief