Samenwerking Brink XL en Voordeel Hout

Regge Hout is erin geslaagd een samenwerking aan te gaan met Brink XL transport uit Hardenberg en Goor voor het transport van bundels hout die via Voordeel Hout worden verkocht. Nadat men op Voordeel Hout één of meerdere bundels hout heeft gevonden en gekocht, kan men het hout nu ook laten bezorgen via Brink XL.

De samenwerking met Voordeel Hout kwam tot stand na overleg met Brink XL. Waarom Brink XL? Regge Hout directeur Frans van Rooijen vertelt: “We zochten een betrouwbare partner voor het transport. Als we dit niet goed regelen, wordt Voordeel Hout er op aangesproken door de klanten. Een goede partner is daarom essentieel. We hebben al jaren een goede relatie met Brink XL. En… goede ervaringen. Zij waren bereid om mee te denken in ons transportvraagstuk en het duurde dan ook niet lang voordat we wisten hoe we de samenwerking zouden kunnen inrichten.”

Via de website kan men een bestelling plaatsen met bezorgservice voor het transport door heel Nederland en België voor één of meerdere bundels hout. Samen met Regge Hout regelt Brink XL het afhalen van de betreffende bundels die doorgaans binnen 1 week bezorgd worden bij de klant.

Brink XL Transport is een middelgroot familiebedrijf met een modern wagenpark. Zij verzorgen een breed scala aan nationale en internationale transporten. Brink XL is gespecialiseerd in het vervoer van goederen die afwijken van de standaard transportmaat waarbij de chauffeurs de benodigde losmiddelen bij zich hebben. Wij werken al jaren tot volle tevredenheid samen met Brink XL. Meer informatie over Brink XL kun je vinden op de website www.brinkxl.nl.

Contactgegevens Brink XL
Transportbedrijf Brink XL B.V.
Energieweg 15
7772 TV Hardenberg (Ov.)
Nederland

Internet: www.brinkxl.nl
E-mail: info@brinkxl.nl

-
Nieuwsbrief