Voordeel Hout, de eerste ervaringen

Johan de Bruijn is houthandelaar uit Oudekerk aan de Amstel in voornamelijk hardhout. Hij plaatste de allereerste bestelling op Voordeel Hout. Wij vroegen hem naar zijn ervaringen.

Johan, hoe ben je terecht gekomen bij Voordeel Hout?
Via een tip van één van de verkopers van Regge hout ben ik bij Voordeel Hout beland. Ik had hem aan de telefoon voor iets anders. Hij vertelde mij toen dat deze site binnen enkele dagen in de ‘lucht’ zou komen. Zodra ik hoorde dat het zover was ben ik meteen gaan kijken.

Wat vind je van het concept Voordeel Hout?
Ik vind het een goed idee om dergelijke restpartijen hout maatschappelijk verantwoord én voordelig te verkopen. Zo krijgen een groot deel van deze partijen toch nog een goede bestemming en heb ik als koper een mooi financieel voordeel.

Wat zijn je eerste ervaringen met de website van Voordeel Hout?
De website is mooi overzichtelijk ingedeeld en je kan ook makkelijk zoeken op houtsoort of gebruiksdoeleinden. Het zou wel makkelijker zijn waarneer de kopmaten en lengtes in de overzichten vermeld staan. Dan hoef je niet elk artikel waarin je interesse hebt aan te klikken. Het selecteren op kopmaat zou wat mij betreft nog mogen worden toegevoegd.

Wat heeft je doen besluiten om te bestellen bij Voordeel Hout?
De prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed op Voordeel Hout. Je kan voor een hele aantrekkelijke prijs nu goed hout kopen. De partijen die aangeboden worden moeten je natuurlijk wel ‘passen’, maar het aanbod is groot en verandert bijna dagelijks.

Tot slot, zou je Voordeel Hout aanbevelen bij je collega’s?
Dat zal ik zeker doen, ik kan Voordeel Hout van harte aanbevelen!

 

Bekijk hier de website van Voordeel Hout!

-
Nieuwsbrief