Voordeel Hout, de nieuwe ervaringen

Herman Bruins Slot is gepensioneerd en oud medewerker van Koninklijke Jongeneel. Hij plaatste een bestelling op Voordeel Hout. Wij vroegen hem naar zijn ervaringen.

Herman, hoe ben je terecht gekomen bij Voordeel Hout?
In de houthandel was bekend dat Reef Hout een doorstart heeft gemaakt onder de naam Regge Hout. Via de website van Regge Hout kwam ik op de website van Voordeel Hout.

Wat vind je van het concept Voordeel Hout?
Voor mij is het een goede uitkomst om dergelijke restpartijen hout maatschappelijk verantwoord én voordelig te kunnen kopen. Door mijn ervaring in de houthandel ben ik bekend met de maatvoeringen en benaming van de houtsoorten en producten.

Wat zijn je eerste ervaringen met de website van Voordeel Hout?
De website is goed maar is voor verbetering vatbaar. Bijvoorbeeld informatie geven over de houtsoorten. Denk hierbij aan de duurzaamheidsklasse, bewerkbaarheid en geur. Het kunnen zoeken op afmetingen is een hele verbetering. Een aanvulling kan zijn het kunnen zoeken op toepassingen.

Wat heeft je doen besluiten om te bestellen bij Voordeel Hout?
Passende houtpartijen voor een goede prijs. De mogelijkheid voor het aanvragen van transport is een uitkomst. De transporteur heeft het hout tijdig geleverd.

Tot slot, zou je Voordeel Hout aanbevelen bij je collega’s?
Ik heb Voordeel Hout al aanbevolen gezien de vele mogelijkheden.

 

Bekijk hier de website van Voordeel Hout!

-
Nieuwsbrief