Het onderhouden en uitbouwen van een dierenpark als Apenheul in Apeldoorn vergt veel creativiteit. Apenheul hecht daarom veel waarde aan partners die meteen vanaf de opstartfase van projecten meedenken en buiten de gebaande paden willen én kunnen gaan. Ook op het gebied van duurzaamheid wil Apenheul voorop lopen. Het aangaan van contracten met geschikte partners is hiervoor een belangrijke voorwaarde.

“Vanwege de jarenlange samenwerking is Regge Hout voor ons een betrouwbare partner gebleken”, aldus Stichting Apenheul. Regge Hout heeft een groot assortiment FSC-gecertificeerd hardhout op voorraad én is in staat om deskundig advies te geven. De geleverde houtpartijen hebben altijd een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en ook de afspraken omtrent de levering worden correct nagekomen.

Regge Hout is voor Apenheul een ideale partner. Daarom hebben Apenheul en Regge Hout in de zomer van 2014 hun jarenlange, succesvolle samenwerking bezegeld met het tekenen van een samenwerkingscontract. Regge Hout noemt zich met trots een preferred supplier van Apenheul voor hardhout.

Vanaf oktober 2014 zijn er diverse vervangings- en reparatiewerkzaamheden gestart van verschillende houten constructies en loopvlonders. Regge Hout levert hiervoor FSC- en PEFC-gecertificeerd hardhout. Bekijk de verschillende foto’s om een impressie te krijgen van de projecten.

Heeft u nog vragen over onze projecten voor Stichting Apenheul, dan helpt ons verkoopteam u graag verder. Bel ons op +31 547 286350 of mail ons via het formulier aan de rechterkant.