In het kader van het project ‘Lauwersom’ wordt in Lauwersoog (gemeente De Marne – provincie Groningen) 4 bijzondere uitkijkpunten gerealiseerd. Deze uitkijkpunten worden onderdeel van een netwerk van recreatieve fiets- en wandelpaden waarbij de beleving van het gebied centraal staat. De uitkijkpunten zullen wisselend en op een nieuwe manier zicht bieden op de Waddenzee, het Lauwersmeer, de havens, en op Lauwersoog zelf.

De firma Vegter Waterbouw is begin juli begonnen met het verhogen van de dijk bij de haven en heeft vervolgens de trap gemaakt. Voor het leveren van het hout voor het project heeft Vegter Waterbouw Regge Hout benaderd. Regge Hout heeft voor de dijkstoelen verschillende houtproducten mogen leveren zoals damwand en bestekhout. ‘’In het verleden hebben we al veel zaken samen gedaan. Wij zijn tevreden over onze samenwerking omdat de prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid goed zijn. Mede daarom hebben we ook dit keer weer gekozen voor Regge Hout als leverancier.’’ Aldus Reint-Jan Vegter van Vegter Waterbouw.

Vegter Waterbouw heeft ruime ervaring op het gebied van waterbouwkundige projecten. Naast de realisatie van dijkstoelen maakt Vegter Waterbouw ook bruggen, damwand beschoeiingen en remmingswerken.

Heeft u nog vragen over het project Lauwesom of zoekt u ook een houtleverancier die met u meedenkt en haar beloftes waarmaakt? Bel ons dan op +31 547 286350 of bereik ons via het formulier aan de rechterkant.

Opdrachtgever Gemeente de Marne
Houtsoort FSC 100% Okan
Locatie Lauwersoog