Gemeente Groesbeek wil in Groesbeek Noord voor jong en oud, een nieuw trefpunt aanleggen t.b.v. de belangrijkste voorzieningen en activiteiten. Het voorzieningenhart wordt niet alleen de thuisbasis van diverse organisaties en verenigingen maar ook van het Sociaal Team. Er is een bewegingsruimte, een bibliotheek en een ruimte voor toneel en andere activiteiten. Het nieuwe trefpunt voor de Componistenbuurt en Stekkenberg is gelegen op een heuvel op de kruising Ericastraat-Bremstraat. Voorheen bevond zich hier basisschool Gerardus Majella/Sionsheuvel. Deze laatste maakt plaats voor het nieuwe trefpunt.

De gemeente Groesbeek heeft GWW organisatie Van Kesteren uit Groesbeek opdracht gegeven voor het slopen van de voormalige basisschool en het aanbrengen van houten keerwanden in de nieuwe terreinomgeving. Met het veilig en milieuvriendelijk slopen van gebouwen heeft Van Kesteren jarenlange ervaring. Het aanbrengen van houten keerwanden is echter onbekend terrein voor deze veelzijdige organisatie. Om deze reden heeft Van Kesteren Regge Hout benaderd.

“We zochten een specialist die ons goed kon adviseren op het gebied van hardhouten damwand“, aldus Van Kesteren. We zijn uitstekend geadviseerd inzake het gebruiken van gecertificeerd hardhout voor de damwanden, gording en deksloof. Regge Hout was in staat al het benodigde hardhout voor een scherpe prijs aan te bieden. Ook is het hout op tijd aangeleverd conform alle afspraken.

Eind 2014 is het voorzieningenhart geopend dat door de wijkbewoners omgedoopt werd in ‘Op de Heuvel’. De belangstelling was enorm en iedereen was het erover eens: het prachtige gebouw is een aanwinst voor de wijk én voor Groesbeek.

Heeft u vragen n.a.v. dit project of over het aanbrengen van keerwanden, dan helpt ons team van specialisten u graag verder. Bel ons op +31 547 286350 of mail ons via het formulier aan de rechterkant.

Opdrachtgever Gemeente Groesbeek
Houtsoort FSC 100% Angelim Vermelho, FSC 100% Azobe en FSC 100% Okan
Locatie Groesbeek Noord