Jachthaven De Eemhof heeft in 2015 een uitbreiding van de haven gerealiseerd door het plaatsen van vijf arken aan een drijvend eiland. Deze vijf recreatiearken worden nu verhuurd door het nabijgelegen vakantiepark. De recreatiearken hebben een prachtige ligging aan de jachthaven en zijn aan elkaar verbonden met een drijvend houten loopdek.

Regge Hout is benaderd voor het leveren van hout voor dit mooie project. Er is hout geleverd voor de aanleg van de terrassen van de arken, de traptreden op de terrassen, het drijvende loopdek en de loopsteiger die toegang geeft tot het loopdek.

Bij de loopsteiger en de traptreden van het project is er gebruik gemaakt van de antislip oplossing SafeGrip® van Regge Hout. De dekdelen zijn ingespoten met SafeGrip® om te voorkomen dat deze glad worden. Hiermee worden ongelukken voorkomen.

Het benodigde hout moest voorzien zijn van een classificeringsrapport waarin wordt aangetoond dat het hout voldoet aan de brandeisen, zoals genoemd in het Nederlandse Bouwbesluit. Regge Hout kon dit rapport aanleveren.

Regge Hout heeft een andere houtsoort geadviseerd voor het loopdek dan oorspronkelijk voor het project gevraagd werd. “Regge Hout heeft goed geadviseerd over de te gebruiken houtsoort, zodat wij aan de brandeisen van het project konden voldoen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat”, aldus Rikkert Zijl van Jachthaven De Eemhof.

Opdrachtgever Jachthaven De Eemhof
Houtsoort Massaranduba, Iroko, Okan
Locatie Zeewolde