Afgelopen winter heeft er een grote renovatie plaatsgevonden van verschillende steigerconstructies in Natuur- en Recreatieschappen Zuidwestelijke Delta, Rottemeren, Voorne-Putten-Rozenburg, Midden-Delfland en Groenalliantie Midden-Holland. De renovatie was noodzakelijk, omdat de constructies niet meer aan de eisen die de provincie stelt voldeden. De dekken van de steigers waren verouderd en het geheel was aan renovatie toe. Deze renovatiewerkzaamheden werden uitgevoerd door Verkuil & Moree Buitenruimte specialisten uit Streefkerk, Zuid-Holland.

Verkuil & Moree heeft veel ervaring met projecten op recreatieterreinen. Naast realisatie en onderhoud aan constructies, bieden zij namelijk ook diensten aan op het gebied van groen- en watergangenonderhoud. Een ware specialist.

Voor de renovatiewerkzaamheden heeft Verkuil & Moree, Regge Hout ingeschakeld om verschillende houtproducten te leveren, zoals dekdelen, damwanden, gordingen en palen. De dekdelen voor de steigers werden tevens voorzien van twee stroken Safegrip®, de duurzame antislipvoorziening van Regge Hout. Deze antislipvoorziening was ook een vereiste van de opdrachtgever, de provincie Zuid-Holland.

“Wij zijn uitermate tevreden over deze samenwerking. Alles is soepel verlopen. Ook toen de overzeese levering van het tropische hout de deadlines in gevaar dreigde te brengen. Regge Hout is hier creatief mee omgegaan zodat wij hier geen nadeel van ondervonden. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Regge Hout”, aldus Tijmen Verkuil van Verkuil & Moree.

Opdrachtgever Provincie Zuid-Holland
Houtsoort Okan, Azobe
Locatie Zuid-Holland