Regge Hout is een houtgroothandel gevestigd in Goor (Overijssel). Wij leveren voornamelijk producten bestemd voor de grond-, weg- en waterbouw waarbij wij zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame hardhoutsoorten. Wij doen dan ook zaken over de hele wereld om de beste houtsoorten te verwerken in onze producten.

Regge Hout levert totaaloplossingen voor grond-, weg en waterbouw toepassingen. Wij hebben ruim 10.000 m3 materiaal direct tot onze beschikking. Wij kunnen direct leveren vanuit Goor of vanuit de voorraad die in de haven ligt. Door op een verstandige en professionele manier transport te regelen kunnen wij ook direct vanuit de haven leveren om op deze manier transportkosten te drukken en tegelijkertijd het milieu te sparen.

Onze gegevens

Regge Hout B.V.
Breukersweg 9
7471 ST Goor

KVK 56172486
BTW NL852004606B01

Hout uit Betrouwbare Bron

Regge Hout garandeert dat onze producten altijd afkomstig zijn van een betrouwbare bron. Wij staan voor het behoud van de natuur door hout te leveren afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Hiervoor maken wij gebruik van de kennis en ervaring van erkende keurmerken. Wij staan voor het welzijn van mens en behoud van natuur, vooral met het zicht op toekomstige generaties. Als importeur van tropisch hardhout heb je een verantwoordelijke positie in het kiezen van het juiste hout uit de juiste gebieden. Hierdoor proberen wij een verantwoorde schakel te zijn in het leveren van ons hout.

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie