Regge hout is een hardhout importeur die zich richt op duurzame houtsoorten voor de grond-, weg- en waterbouw. Om het beste tropische hardhout, Europees hardhout en naaldhout te importeren hebben wij wereldwijd contacten en leveranciers. Het hout importeren wij onder andere uit Zuid-Amerika, Afrika en Europa. Hier selecteren onze inkopers de beste partijen hout en maken deze gereed om te verschepen naar Nederland. Wij streven naar een assortiment Tropisch hardhout, Europees hardhout en naaldhout waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij importeren hout op grond van bewerkbaarheid, kwaliteit, levensduur, toepassingsmogelijkheden en de eisen op het gebied van milieubeleid. Door onze jarenlange ervaring in hout import kunnen wij het beste hout en de beste producten leveren.

Bewust en Duurzaam hout

Als hardhout importeur hechten wij grote waarde aan het importeren van het juiste hout met de juiste keurmerken. Dit doen wij om onze klanten producten aan te bieden met een verantwoorde afkomst. Wij importeren hout uit gebieden waar duurzaam bosbeheer wordt toegepast en rekening wordt gehouden met mens, natuur en milieu.

Waarom hout import?

Als houtimporteur adviseren wij hout voor toepassingen op het gebied van grond-, weg- en waterbouw vanwege de duurzaamheid, bewerkbaarheid en milieuvriendelijkheid. Hout is een onuitputtelijke grondstof die hernieuwbaar is. Dit maakt hout vergeleken met uitputbare grondstoffen, zoals aardolie en ertsen een zeer aantrekkelijke grondstof. Ook legt hout tijdens de groei grote hoeveelheden CO2 vast wat wordt omgezet tot zuurstof. En bij duurzaam bosbeheer is hout zeer milieu verantwoord. Er is weinig energie nodig bij de productie vergeleken met materialen als staal of beton. Hout is ook makkelijk bewerkbaar waardoor het in veel toepassingen te gebruiken is. Hout is altijd goed recyclebaar en er komt geen schadelijke emissie vrij tijdens het gebruik van houtproducten. Hout is een natuurproduct met een warme uitstraling. Bij het gebruik van duurzame hardhoutsoorten is het waardevast. Doordat wij ons hout importeren uit gebieden met duurzaam bosbeheer stimuleren en steunen wij de juiste manier van produceren en zal deze grondstof nog voor vele generaties aanwezig zijn.

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen het importeren van hout.

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie