Service en kwaliteit

Bij Regge Hout staan wij garant voor service en kwaliteit. Onze medewerkers staan achter ons hout en onze producten. En onze klanten helpen we graag. Door de aanwezigheid van een flexibel inkoop- en verkoopteam kunnen wij inspelen op de vraag van de markt. Met onze medewerkers op het gebied van transport, financieel en productie (-planning) kunnen wij u effectief helpen met de producten en transport.

Totaaloplossingen

Bij Regge hout bieden we totaaloplossingen voor grond-, weg en waterbouw. Ons professionele assortiment is afgestemd op de eisen die we stellen aan de producten en bestaat uit een selectie van de beste houtsoorten. Wij focussen ons op eindproducten die vele jaren meegaan. Samen met onze klanten combineren we onze expertise met de wensen en eisen om zo tot een ideale oplossing te komen. Dankzij onze eigen zagerij kunnen wij al onze producten aanpassen naar de specifieke eisen van de klant. Bekijk de standaard kwaliteitseisen van Regge Hout.

Uit betrouwbare bron

De afgelopen jaren is het steeds belangrijker geworden om duurzaam geproduceerd hout te leveren. Men wordt zich steeds meer bewust van de afkomst van het hout en de mate van duurzaamheid. Steeds meer natuurlijke bossen verdwijnen doordat er op een onverantwoordelijke manier wordt geoogst. Gelukkig is er vanuit de markt steeds meer vraag naar verantwoord hout. Hout met keurmerken zoals FSC® en PEFC™ zijn in grote hoeveelheden aanwezig in ons assortiment. Door voordurend te investeren in innovatie blijven wij onszelf verbeteren. Hierdoor kunnen wij onze efficiëntie en kwaliteit blijven garanderen. Ook op het gebied van duurzaamheid is innovatie een belangrijk punt. Door constant te zoeken naar de duurzaamste oplossing kunnen wij een bewust en verantwoord product leveren. Onze slogan is niet voor niets ‘Uit betrouwbare bron’.

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie