Home » Vacatures » Vacature Productiemedewerker

Vacature Productiemedewerker

Geplaatst in: Vacatures |
Leestijd: 1 minuut
Delen op:

VACATURE: Productiemedewerker!

In deze functie ben je werkzaam als Productiemedewerker. We zijn op zoek naar een echte aanpakker! Ben jij diegene die kan werken in een team en in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij hebben onze eigen houtbewerkingsmachines, maar daarnaast komen er nog veel andere diverse werkzaamheden voor, bijvoorbeeld orders picken, schotten timmeren of Safegrip® inspuiten.

Functie-eisen:
Voor deze functie beschik je over een afgeronde technische MBO niveau 3/4 opleiding en heb je affiniteit met hout. Het leveren van kwaliteit is voor jou vanzelfsprekend. Hiernaast beschik je over een dienstverlenende instelling. Er wordt van je verwacht dat je goed zelfstandig kunt werken en doorpakken. Je bent een echte alleskunner en niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wat Regge Hout biedt:
Wij bieden een veelzijdige, zelfstandige baan bij een innoverende werkgever. Je gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast en hecht team van 12 medewerkers. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Houthandel. Daarnaast bieden we bedrijfsfruit, werkkleding en gezellige bedrijfsfeestjes georganiseerd door de personeelsvereniging.

Ben jij geïnteresseerd? Mail je CV en korte motivatie naar l.westendorp@reggehout.nl of neem telefonisch contact op via 0547 – 286350.