Bij Regge Hout kunt u terecht voor een breed assortiment houtsoorten. Wij bieden hardhoutsoorten aan met de beste eigenschappen voor de grond-, weg en waterbouw. Onze selectie van soorten hout is gebaseerd op een brede mix van eigenschappen om zo een houtsoort aan te kunnen bieden perfect passend bij iedere toepassing. Ons hout is afkomstig uit een betrouwbare bron met verschillende keurmerken. Hierdoor heeft Regge Hout een oplossing voor elke opdracht en garanderen wij een lange levensduur van het hout.

Wij hebben voornamelijk hardhoutsoorten in ons assortiment, zowel tropisch als Europees hardhout. Dit zijn geschikte houtsoorten voor buiten maar kunnen uiteraard ook binnen worden gebruikt. Onze houtsoorten hebben niet alleen een goede kwaliteit en een lange levensduur maar zijn ook gewoon mooi om te zien. Hout heeft een natuurlijke en warme uitstraling en past in bijna iedere omgeving. Door de grote bewerkbaarheid en eigenschappen van hout kunnen wij producten leveren in alle vormen en maten die passen in elke toepassing.

Onze houtsoorten

Hieronder staat een overzicht van alle houtsoorten die wij aanbieden. Per houtsoort hebben we de meest relevante informatie zoals sterkteklasse, duurzaamheidsklasse, massa en toepassingsgebieden verzameld. Ook geven we eventuele alternatieve houtsoorten aan. De gegevens van iedere houtsoort zijn tevens als pdf te downloaden en af te drukken. Handig voor uw eigen archieven. Zo krijgt u een idee van het uiterlijk en de eigenschappen van de hardhoutsoorten.

Tropisch hardhout

Azobé

Angelim Vermelho

Bankirai

Basralocus

Bilinga

Cloeziana

Karri

Massaranduba

Okan

Tali

Europees hardhout

Eiken

Frans Eiken

Robinia

Tamme Kastanje

Douglas

Grenen

Lariks

Vuren

Naaldhout

Douglas

Grenen

Lariks

Vuren

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie