Beschoeiingsschotten, combischotten en ankerschotten

Beschoeiingsschotten worden gebruikt bij gemiddeld tot zware grondkeringen. Er zijn verschillende soorten beschoeiingen. Een veel voorkomende beschoeiing is een opgeklampte schot. Bij de installatie van de beschoeiingsschotten wordt gebruik gemaakt van een zogenoemd ankerschot. Deze constructie zorgt ervoor dat er een geen verzakking plaats vindt en de complete installatie gedurende de gehele levensduur op zijn plek blijft staan.

Een combischot is een beschoeiing van naaldhouten en hardhouten planken die d.m.v. klampen aan elkaar bevestigd zijn. De kosten van zo’n combischot liggen lager dan een compleet hardhouten beschoeiingsschot. Door het naaldhout onder de watergrens te plaatsen is het zeer duurzaam (er komt geen zuurstof bij het hout) en is een lange levensduur gegarandeerd. Door de hoge kwaliteit doen de houten beschoeiingsschotten niet onder voor de alternatieve materialen. Hout is de mooiste en meest natuurlijke oplossing voor al het beschoeiingsswerk. Hout geeft een mooi, natuurlijk en duurzaam uiterlijk. Dit maakt de houten beschoeiing zeer geschikt voor openbare omgevingen.

Regge Hout biedt combischotten aan, speciaal voor de grond-, weg- en waterbouw. Deze beschoeingsschotten worden met grote zorg voor kwaliteit en duurzaamheid gefabriceerd. Door gebruik te maken van hoogwaardig europees en tropisch hardhout kunnen wij deze kwaliteit garanderen.

Ons verkoopteam helpt graag verder met vragen of het kopen beschoeiingsschotten en combischotten. Bel ons op +31 547 286 350 of bereik ons via het formulier aan de rechterkant.

Vragen over één van onze houtsoorten?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.    Naam*


    Bedrijfsnaam


    Telefoonnummer *


    E-mailadres *


    Aanvullende informatie